Szervezetünk

Szervezetünk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Karán működő, széles látókörű közigazgatási értelmiség képzésére hivatott szellemi és közösségi műhely. A 2001- ben létrejött szervezet célja, hogy a hazai és nemzetközi közigazgatási tanulmányokat folytató lelkes tagoknak nyújtson az alapvető tananyagon túlmutató elméleti és gyakorlati ismereteket.

A Szakkollégium névválasztása nem véletlen: névadónk, Magyary Zoltán munkássága máig hatóan alapozta meg a magyar közigazgatás- tudományt. Szellemi öröksége azóta is számos fejlesztési program és törekvés elméleti alapját képezi. Mi is ezen úttörő szemléletet követve kívánjuk a leendő közigazgatási szakemberállomány magasabb minőségének „kiképzését”.

1912507_639088962823392_649137658_nTanulmányi félévenként szakmai programterv formájában tesszük közzé az előttünk álló feladatokat és kihívásokat. A tagok számára minden tanulmányi félévben biztosított a magas színvonalú szakmai kurzusokon való részvétel, valamint nyílt előadásaink és konferenciák keretében minden érdeklődő előtt megnyílik a lehetőség, hogy a szakkollégium által szervezett programokon részt vegyen. Ezen kívül lehetőség nyílik a publikálásra is a Tanítványok és a Semester című kiadványaink által. Mindemellett a Szakkollégiumunk évek óta aktív és rendszeres résztvevője az Országos Tudományos Diákköri Konferenciának, melyen dolgozataink és tagjaink kiemelkedően szerepeltek.

 

 

 

 

KMOP11