Pulpitus beszélgetések az Országházban

Dátum:
19/04/2013, 12:30 - 18:00


Kedves Fiatalok!

Szeretettel várunk Titeket a Pulpitus beszélgetések országházi rendezvénysorozat második évadjára! Akik az első évben vendégink voltak, azok tudják, hogy a beszélgetések célja nem a politizálás, hanem az interjúalanyok személyes életpályájának megismerése, a közélet emberközelivé tétele.

 

Első vendégünk a 2012/2013-as tanévben Balczó Zoltán, az országgyűlés alelnöke lesz, akivel Katedrától a Pulpitusig címmel beszélget Ablonczy Bálint, a Heti Válasz szerkesztője. Vendégünket egyetemi tanári, korábbi Európai Uniós képviselői, illetve jelenlegi alelnöki munkájáról is kérdezhetjük majd, továbbá nem kizárt, hogy az olimpiai bajnok testvérről és a családról is esik majd szó.

Gyertek, és hívjátok ismerőseiteket, barátaitokat!
Jelentkezés a http://www.parlament.hu/pulpitus/ felületen. A korábbi rendezvények fotóiról és vendégeiről ITT informálódhattok.
Szeretettel Várunk benneteket, hiszen a beszélgetés elsősorban Nektek, Fiataloknak szól!

Üdvözlettel:

Az Országgyűlés Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának dolgozói

Pulpitus beszélgetések az Országházban” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: increase twitter follower
  2. I simply want to mention I am new to blogs and really enjoyed your web-site. Most likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely come with good articles. Bless you for sharing your web page.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>